StoryEditorOCM
GlazbaKoncerti na Mihovilu

Massimo rasprodao Šibenik tri mjeseca uoči koncerta, dodan novi datum

Piše Šibenski.hr
18. travnja 2018. - 15:47

U samo tri tjedna "planulo" je više od 1000 ulaznica za koncert Massima 27. srpnja na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj, onoj na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku.

Zbog velikog interesa dodan je još jedan koncertni datum, dan kasnije 28. srpnja. S pravom je naš omiljeni pjevač procijenio da ljetnu turneju 2018. treba započeti u Krešimirovom gradu koji ga je, kao i prije tri godine, dočekao s velikim oduševljenjem.

I tada je Massimo rasprodao dva koncerta na svetom Mihovilu, ali nitko nije mogao ni zamišljati da će se sada ulaznice za prvi kocert rasprodati čak tri mjeseca prije nastupa. Za to treba zahvaliti ponajprije šibenskoj publici, ali i prekrasnom mjestu pod zvjezdama, tvrđavi sveti Mihovil koja je savršena kulisa za Massimov senzibilan izričaj.

- U Šibeniku se događala hrvatska glazbena povijest i još uvijek se događa. Šibenska je publika navikla odabirati ono što im najviše odgovara i njihovi kriteriji su uvijek bili vrlo visoki, tako da se stvarno osjećam počašćeno što ću nastupiti na tvrđavi sv. Mihovila - izjavio je Massimo o početku svoje ljetne turneje.

Ulaznice za Massimov koncert u Šibeniku, 28. srpnja, puštene su u prodaju u srijedu u podne!

16. travanj 2024 15:47