StoryEditorOCM
GlazbaPlanulo u dva dana

Rasprodan rujanski koncert Bryana Ferryja na Tvrđavi sv. Mihovila

Piše Šibenski.hr
14. ožujka 2018. - 17:15

Rujanski koncert Bryana Ferryja, britanske pop ikone Tvrđavi sv. Mihovila rasprodan je 48 sati nakon što su ulaznice na puštene u prodaju - priopćili su u Tvrđavi kulture Šibenik.

-U Šibeniku 5. rujna očekujemo brojne ljubitelje Ferryjeve glazbe, koji su u gradskim hotelskim kapacitetima već počeli puniti rezervacije. Sretnici koji su svoje ulaznice osigurali na vrijeme imat će priliku uživati u iznimnom koncertnom ostvarenju, jer Bryan Ferry u Šibenik dolazi u pratnji čak osam vrhunskih glazbenika - uz set u trajanju od oko 120 minuta. Tvrđava kulture Šibenik će u narednim mjesecima najaviti i tko će na pozornicu stupiti prije Ferryja, a do kraja ožujka naši pratitelji će saznati i ostatak koncertnih izvođača u sezoni dobrih vibracija.

Podsjećamo u prodaji je i early bird kontingent ulaznica za koncert Maria Biondija u kojem je ostalo još svega 50-tak ulaznica po cijeni od 220 kn. Strastveni Talijan senzualnog glasa na Tvrđavi sv. Mihovila izvest će u četvrtak, 2. kolovoza, svoje najpoznatije hitove te predstaviti pjesme s željno iščekivanog albuma Brasil. Za sve koji propuste prvi kontingent early bird ulaznica, pretprodajna cijena će biti 250 kuna do dana koncerta, kada će cijena ulaznica, ukoliko ih ostane, iznositi 280 kuna - kazala je glasnogovornica Tvrđave Vera Jergović Bolanča.
 

24. travanj 2024 19:56