StoryEditorOCM
GlazbaZvijezda u Šibeniku

Još jedan sjajan koncert: Bryan Ferry nastupa na tvrđavi sv. Mihovila

Piše Šibenski.hr
12. ožujka 2018. - 12:14

Šibensku će publiku na pozornici tvrđave sv. Mihovila u srijedu, 5. rujna, zabaviti Bryan Ferry osnivač legendarnog benda Roxy Music, objavljeno je u ponedjeljak iz Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

Bryan Ferry na ekskluzivni koncert u Hrvatskoj dolazi u pratnji sedmočlanog benda, što jamči vrhunsku live izvedbu za oko 1000 sretnika - zaljubljenika u bezvremensku Ferrijevu glazbu. Oni će uživati u najvećim hitovima ovog umjetnika koje će izvesti u Šibeniku: Slave to Love, Don't Stop the Dance, Avalon i mnogih drugih.

- Ponosna sam što je vrhunac sezone dobrih vibracija nastup kultne glazbene ikone – Bryana Ferrija. Smatram da njegovo ime govori samo za sebe i nema sumnje da će koncert privući u Šibenik brojne ljubitelje Ferryjeve glazbe. Nestrpljivo iščekujem ovaj koncertni spektakl! Našoj publici moram najaviti da ćemo u narednim mjesecima najaviti i tko će na pozornicu stupiti prije Ferryja i uvesti nas u atmosferu plesnih pop ritmova- kazala je Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica Tvrđava kulture Šibenik.

Ulaznice su u prodaji od danas, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kuna, a nakon 1. svibnja ona će iznositi 490 kuna.

20. travanj 2024 14:52