StoryEditorOCM
Glazba30 godina u eteru

Radio-Ritam i Tereza za vjernu šibensku publiku

9. ožujka 2018. - 13:43

Zbog velikog zanimanja šibenske publike, Tereza Kesovija održat će u kazališnoj dvorani i drugi koncert u nedjelju navečer. Prvotno je u povodu 30. obljetnice Radio-Ritma bio predviđen jedino sinoćnji nastup dive domaće glazbe u šibenskom HNK-u, no kako su ulaznice naprosto planule, organizator je odlučio prirediti reprizu.

Tereza u ovoj godini obilježava šest desetljeća trajanja na estradi, uvijek u samome vrhu i njena se obljetnica poklopila s proslavom Radio-Ritma, prema istraživanju agencije Ipsos plus najslušanijom radijskom postajom u županiji.
-Koncertima hrvatske pjevačke dive želimo proslaviti dugogodišnje prijateljstvo s vjernim slušateljima i svima zahvaliti na nesebičnoj i iskrenoj potpori. Punih 30 godina to je motiviralo sve djelatnike i suradnike radija da napreduju, ostvaruju ciljeve i prije svega opravdaju povjerenje. Ovo je prigoda da i Terezi zahvalimo i čestitamo na ogromnom doprinosu koji je  dala razvoju domaće zabavne glazbe, izjavljuje Mišo Bijelić, direktor i vlasnik Radio-Ritma.

Ostanite vjerni našem programu, poručuje na kraju, sudjelujte u njegovom kreiranju, sudjelujte u našim nagradnim igrama i u svim ostalim programskim sadržajima. Zajedno ćemo se radovati novim susretima i događanjima koja će uslijediti u obljetničkoj godini našeg radija.
 

24. travanj 2024 16:29