StoryEditorOCM
GlazbaOd cifre boli glava

Što mislite koliko naši estradnjaci zarade na pirevima? Evo tko su 'kraljevi svadbi' u Hrvata i koliko se u jednoj večeri 'nakesaju'

Piše PSD
4. veljače 2018. - 19:55

Naši su se estradnjaci davno pomirili s činjenicom da se od koncerta ne može pristojno živjeti, pa su se okrenuli - svadbama. Na piru se zaradi pošteno, čak i ako niste Maja Šuput, pa su se mnogi specijalizirali upravo za to.

Neki su čak otišli toliko daleko da su čitav svoj karijerni odabir pretvorili u svadbeni. Manje je stresno od pritiska popunjavanja dvorana i klubova, ekipa je vesela sama po sebi (jer ipak je u pitanju sretan događaj) pa su se posvetili pirskim fešticama u kojima više uživaju, a pošteno i zarade.

Odavna to više nije 'sramota', pa se Neda Parmać, primjerice, hvali kako je upravo to - pirska pjevačica, a kolegica joj Pamela Ramljak također neće odbiti svadbeni angažman. Nije ni luda.

Portal Dnevnik.hr donosi pregled 'kraljeva svadbi' u Hrvata, ali i onoga što sve zanima: iznosa koje zarade po noći.

Prva je, nimalo ne čudi, Maja Šuput koja, prema neslužbenim informacijama, mladence  košta između 6 i 8 tisuća eura. Jedini koji joj se približio je popularni Jole za kojega se šuška da za nastup uzme oko 5 tisuća eura.

Možda su 'papreni' što se cijene tiče, ali mladenci se nikada nisu žalili na njih. Maja i Jole zabavljaju ekipu bez problema cijelu noć, ali ima i onih kojima je taj zalogaj ipak prevelik, pa se pojavljuju samo kao posebne gošće. Za Škoru i Bulića priča se tako da uzmu gotovo pun iznos samo za gostovanje na jednoj ili dvije pjesme.

U zadnje vrijeme naročito su popularni grupa Vigor, kao i pjevač Ivan Stapić, ali njihova popularnost ne prelazi granicu Slavonije i Baranje. Znajući da se tamo fešta i po nekoliko dana, nije im ni potreba micati se iz svoga kraja.

19. travanj 2024 02:41