StoryEditorOCM
GlazbaAVANTURA POČINJE

Popularni zagrebački bend, koji ove godine slavi 20. rođendan, prvo je ime osme "Kulturaljke"

2. veljače 2018. - 14:41

Jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova, zagrebački Jinxi bit će glavne zvijezde ovogodišnje "Kulturaljke". Jinxi će u Šibeniku nastupiti 30. ožujka, u prostoru bivše vojarne Bribirski knezovi, na osmom po redu izdanju kulturno-glazbene manifestacije, koju organizira udruga P.A.R.K. Šibenski će im nastup poslužiti i kao uvertira velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova (4. svibnja), kojim će proslaviti 20. obljetnicu rada.

- Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike. Drago nam je da će Šibenčani čuti Jinxe u njihovom punom sjaju, prije slavljeničkog koncerta u Zagrebu. Oni su, inače, vezani za Šibenik preko basista Hrvoja Gunjače. U našem gradu imaju brojne prijatelje i publiku - kazao je Igor Bergam, glavni organizator "Kulturaljke".

Uskoro bi trebala biti poznata i ostala imena osmog izdanja "Kulturaljke". Organizator i ove godine najavljuje bogat, dvodijelni program ispunjen ne samo glazbom, već i predavanjima, izložbama i radionicama. Zagrijavanje za Jinxe i veliku feštu u hangaru Bribirskih knezova održat će se 24. ožujka u "Kuglani", a za zabavu će biti zaduženi The Fogsellers i Fikcio Monger.

24. travanj 2024 07:14