StoryEditorOCM
GlazbaPredstavio Hrvatsku

Najmlađi hrvatski kantautor David Anatonio Perina iz Tisnog nastupio u finalu festivala Imagine u Nizozemskoj

17. prosinca 2017. - 16:51

Mladi glazbenik iz Tisnog David Antonio Perina nedavno se vratio iz Nizozemske, gdje je zapjevao na međunarodnom festivalu "Imagine". Do finala održanog u Maastrichtu stigao je zahvaljujući pobjedi na festivalu "Imagine Croatia". Talentirani Perina bio je jedini hrvatski predstavnik u Nizozemskoj.

– Na festivalu "Imagine" nastupio sam zajedno s mladim glazbenicima iz Francuske, Švedske, Norveške, Belgije, Brazila i Zimbabvea. Prije svega, bilo je predivno upoznati se s toliko ljudi i različitih kultura, posebice kad to činite kroz glazbu. Puno sam naučio o glazbi, drukčijim žanrovima i, na kraju krajeva, o sebi. U nekoliko dana stekao sam prijatelje i iskustvo koje ću zaista pamtiti – oduševljeno je rekao mladi Tišnjanin Perina.

Devetnaestogodišnji Antonio dosad je izdao dva singla – "Dođi, pripremio sam srce na bol" i "Divan svijet". Jedan od najmlađih kantautora na hrvatskoj glazbenoj sceni za obje je pjesme napisao i stihove i glazbu. Sudeći po njegovim riječima, u pripremi su i nove pjesme.

– Iz Nizozemske sam se vratio s nevjerojatnom količinom inspiracije. Nadam se da ću je vrlo brzo moći podijeliti s publikom – poručuje David Antonio Perina. 

20. travanj 2024 09:39