StoryEditorOCM
GlazbaJedva čeka Dalmoše

Miljevčanka Ivana uspješno zamijenila Indiru u Coloniji: S Borisom sam "kliknula" na prvu (FOTO)

18. studenog 2017. - 13:13

„Que sera, sera! Bit će što bude!“. Jasna je bila poruka nove pjesme Borisa Đurđevića i grupe Colonia, nakon što je njihovu dugogodišnju zvijezdu Indiru Levak zamijenila dotad gotovo anonimna Ivana Lovrić. No, svojevrsni se Colonijin „facelifting“, zasad, pokazuje uspješnim. „Nova“ Colonia se s Ivanom kao pjevačicom dobro „zakotrljala“.

- Pa, ne mogu se žaliti! Ide nam dobro, ali, valjda je to uvijek tako s velikim bendovima, koji iza sebe imaju ime. Ili, kao što bi rekla Tina Turner, big wheel keep on turning! – govori 25-godišnja Miljevčanka Ivana Lovrić.

Vrti se i vaša nova pjesma "Que sera". Nije joj dugo trebalo da ostvari milijun pregleda na YouTubeu, slušana je i na hrvatskim radio-postajama?
- Istina, ja sam prezadovoljna! Nisam očekivala tako brz proboj u vrh hrvatskih top-ljestvica. Prošlo je već tri mjeseca otkad je izašla, a još se dobro drži na raznin glazbenim listama. Očito je publici brzo ušla u uho.

Jesu li se obožavatelji „Colonije“ već prilagodili na tebe? Kakav je "feedback"?
- Puno brže nego sam očekivala! Vesele me njihove povratne informacije. I to je najbolji dio ovog posla. Nema ljepšeg osjećaja od ljubavi, koju dobiješ od publike nakon koncerata.

Pred nove „Colonijine“ koncerte imala si dvostruki posao. Nisi samo morala uvježbavati i pripremati pjesme, već i plesne pokrete?
- O, da, bilo je posla! I puno anegdota. No, prilično smo se brzo uigrali, pohvatali jedni druge. Čak sam i ples zavoljela, ha-ha!

Paralelno s nastupima naporno radite u studiju?
- Naravno! Mislim da je podjednako bitno imati nastupe, odrađivati koncerte i u isto vrijeme stvarati nove stvari. Ne smijemo dati publici da se uspava!

Čujem da Boris već „kuha" novi singl. Je li ga i skuhao!?
- Novi singl je skuhan! Uskoro će biti spreman za posluživanje. Naziv pjesme vam, nažalost, još ne smijem otkriti. Za to ćete se morati još malo strpiti!

Sa svojim šefom Borisom dobro funkcioniraš? Kazala si kako ste „kliknuli na prvu“...
- Ma, Boris je, zaista, legenda! Sviđa mi se što nema sindrom estradne zvijezde. Zbilja, odlično funkcioniramo. Oko svega se vrlo lako i relativno brzo uspijemo dogovoriti.

Kako ti je prošlo ljeto? Je li te Boris barem malo pustio da uživaš u čarima mora, sunca, da pobjegneš do svoje Dalmacije, Šibenika, Miljevaca?
- Ljeto je bilo vatreno! Radili smo novi singl, spot, promovirali ih, odradili prve nastupe, obavili mali milijun razgovora za medije... I sve to, doslovno, po najvećim vrućinama! Uspjela sam, ipak, uloviti tjedan dana samo za sebe i svoje najbliže. Odmarala sam se, a gdje drugdje, nego u svojoj Dalmaciji.

A kad ćemo te vidjeti na pozornicama u Šibeniku, Splitu, Zadru?
- Nadam se da će se to dogoditi vrlo skoro. Ne mogu dočekati trenutak kad ću stati pred svoje Dalmoše! – poručila je za kraj naše ćakule pjevačica Colonije Ivana Lovrić.

19. travanj 2024 15:23