StoryEditorOCM
GlazbaŠibenska noć na Baroneu

Firework party uz grupu Flyer i vatromet okusa

Piše Šibenski.hr
16. lipnja 2017. - 11:48

U subotnjoj Šibenskoj noći, osim u Docu i na rivi, moći će se uživati i na tvrđavi Barone. Naime, u šibenskoj Tvrđavi kulture potrudili su za Šibensku noć orgnaizirati na firework party na tvrđavi Barone. Nadalje, na Šubićevcu će se moći uživati i u nastupu grupe Flyer uz promotivnu ponudu koktela „Firework“ i selekcije najboljih sireva lokalne proizvodnje.

-Spektakularni vatromet u večeri šibenske fešte najbolje se vidi s tvrđave Barone! No, i prije uživanja u vizualnom spektaklu, na tvrđavi će se od 21.30 sati za ugodnu atmosferu pobrinuti grupa Flyer čiji glazbeni hitovi kombiniraju glazbene žanrove kao što su moderni pop, new grove, drum 'n' bass, neo soul i acid jazz. Vrhunski doživljaj zaokružit će ponuda gastro kutka Tvrđave Barone: u šibenskoj noći za vatromet okusa kušajte koktel „Firework“ te „žuti pijat“ sa selekcijom autohtonih sireva lokalnih proizvođača po promotivnim cijenama- ističu organizatori.

Koncert grupe Flyer besplatan je za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava i posjetitelje s važećom dnevnom ulaznicom. Ulaz na događanje za ostale zainteresirane goste je 50 kuna. Tvrđava je otvorena do ponoći.

20. travanj 2024 02:57