StoryEditorOCM
GlazbaĐURĐEVIĆ JE BRZO REAGIRAO

Cura piva bolje od 90 posto estrade! Otkrivamo koja će pjevačica iz Miljevaca zamijeniti Indiru u 'Coloniji'. Poznati splitski estradni menadžer kuje ju u zvijezde

Piše M.K.
14. lipnja 2017. - 15:27

Boris Đurđević, autor hitova grupe "Colonia", nakon makar za publiku iznenadnog odlaska Indire Levak brzo se snašao i već našao novu pjevačicu.

"Ovo je novi početak, bend ima djevojku koja je prije svega izvrsna pjevačica i jako sam sretan zbog toga" - otkrio je Đurđević Storyju i predstavio 25-godišnju Ivanu Lovrić.

Glazbenim znalcima Ivanino ime ipak nije nepoznato. Poznati splitski estradni menadžer Ivica Bubalo još je prije godinu i pol dana na svojoj Facebook stranici objavio kratki isječak s Ivaninog nastupa uz komentar: "Slučajno naišao... Cura piva fantastično... bolje nego 90 posto s HTV-a... a zove se Ivana Lovrić."

Ivana je, ispostavilo se, strastvena zaljubljenica u glazbu i pjevanje iz Miljevaca kod Drniša, koja je zbog studija elektrotehnike došla u Zagreb. S bendom "Roko", u kojem je jedno vrijeme pjevala, snimila je pjesmu i atraktivan spot "Imao si me", a ostvarila je i suradnju s Lukom Nižetićem.




'Cura piva bolje od 90 posto estrade!'

20. travanj 2024 12:48