StoryEditorOCM
GlazbaVRAĆAJU SE LIARSI

Bend, kojeg pamtimo s Terranea, ovog će ljeta protresti Primošten

Piše P.M.
20. travnja 2017. - 16:56

Američka grupa Liars, kantautorica Frankie Cosmos i zagrebački band Trobecove krušne peći najnovija su imena SuperUho festivala. Popularne glazbene manifestacije, koja će se i ovog ljeta održati u Primoštenu od 6. do 8. kolovoza.
Na popisu izvođača na festivala Škugora od ranije su Billy Bragg, Buzzcocks, Conor Oberst, Gracin, Jessy Lanza, Sara Renar i Shellac.

Najpoznatije ime među novoobjavljenim izvođačima je ono elektronskog benda Liars, koji je u posljednjih desetak godina doživio transfromaciju, nakon što su glazbeni put započeli kao nade njujorške dance punk scene s početka stoljeća. Tijekom svojih 17 godina postojanja u tri su navrata gostovali u Hrvatskoj, a njihov zadnji nastup ostao je zapamćen kao jedno od najvećih iznenađenja prvog Terraneo festivala.

Liars se na šibensko područje vraćaju nakon šest godina tijekom kojih su objavili dva albuma - "WIXIW" i "Mess". Početkom godine Liarsi su u opticaj pustili niz kratkih videozapisa, koji su zajedno tvorili riječ THEM, nakon čega su krenule špekulacije o još jednom albumu koji bi trebao izaći do kraja ove godine.

- Vjerujemo da će naša publika biti sretna kad čuje da se Liarsi napokon vraćaju i da će protresti Primošten svojim razornim plesnim nastupom – najavljuju organizatori SuperUha. 

26. travanj 2024 20:29