StoryEditorOCM
GlazbaBEATS, BEER & BOOGALOO

U Tisno ovog ljeta stiže glazbeno-pivski festival

27. veljače 2017. - 16:36

Nakon odlaska Electric Elephanta u Tisno stiže nova manifestacija. Riječ je o Beats, Beer & Boogaloo festivalu, koji će povezati ljubitelje funk i soul glazbe te craft piva.

Line-up festivala kreirat će Craig Charles, poznati glumac, voditelj, radijski urednik i jedan od omiljenih DJ-eva u Ujedinjenom Kraljevstvu.

- Beats, Beer & Boogaloo donosi novi, drugačiji festivalski koncept u Hrvatsku. Osim zabava na brodovima i večeri u klubu Barbarella’s, imat ćemo street food koncept, vođene ture i testiranja piva, karnevalsku povorku ulicama Tisnog i mnoga druga iznenađenja. Ideja za organizaciju ovog festivala rodila se kad je Craig Charles posjetio The Garden Brewery u Zagrebu. Tada su on i Nick Colgan dogovorili partnerstvo, koje spaja Craigovo enciklopedijsko znanje o glazbi i iskustvo The Garden tima u organizaciji festivala – najavila je glasnogovornica The Gardena Monika Marušić.

Beats, Beer & Boogaloo festival održat će se od 13. do 17. srpnja, a ulaznice za regiju, koje kreću u prodaju u srijedu 1. ožujka, prodavat će se po cijeni od 350 kuna.

20. travanj 2024 00:42