StoryEditorOCM
GlazbaMAGIJA SE VRAĆA

Novi Love International bit će još kvalitetniji

12. siječnja 2017. - 19:41

Tišnjanski Love International objavio je nova imena za iduće ljeto, odnosno drugo izdanje festivala. U rijetko viđenoj oazi The Garden resorta od 28. lipnja do 5. srpnja nastupit će Tony Humphries, Heidi, Midland, Prosumer, Gerd Janson, Job Jobse, Studio Barnhus s Axelom Bomanom, Kornelom Kovacsem i Petterom Nordkvistom, Young Marco, PBR Streetgang, Bill Brewster, Frank Broughton, Moxie, Saoirse, Unabombers te Darshan Jesrani. Osim vijesti o novom „kompletu“ izvođača, iz festivala stiže i ona o jeftinijim dnevnim i tjednim ulaznicama za ljubitelje elektronske glazbe u regiji.
 
- Festival se, nakon debitantskog izdanja, nametnuo kao jedan od prepoznatljivijih u regiji. Nastavljajući naslijeđe Gardena, a istodobno stvarajući vlastitu magiju, rasprodano prvo izdanje privuklo je dvije i pol tisuće zaljubljenika u glazbu. Oni su sa svih strana svijeta došli na odmor sa sjajnim glazbenim „backgroundom“. Love International, po običaju, pokriva cijeli spektar žanrova. Od housea, disca i techna do funka. Nova postava krije i neke premijerne nastupe, poput Tonyja Humphriesa, Heidi, Joba Jobsea, Billa Brewstera i Franka Broughtona. Tu su i povratnici Midland, Prosumer i Gerd Janson – priča glasnogovornica Love International festivala Monika Marušić, najavljujući tek djelić imena koja će se pojaviti idućeg ljeta u Tisnom.

Organizatori festivala već su prethodno otkrili prvi „kontigent“ glazbenika, u kojemu se, među inima, nalaze tradicionalni gosti Tisnog - The Black Madonna, Ben UFO, Optimo, Craig Richards, Paranoid London, Jazzanova, Horse Meat Disco i Leon Vynehall. Osim DJ-eva, koji će režirati zabave na pozornicama u uvali Rastovac, najavljeni su i oni, zaduženi za partyje na brodovima i u diskoteci Barbarella's. Tamo će za posjetitelje „peglati“  Aficionado, Beats In Space, Crack Magazine, Disco Knights, Dirtytalk, ESP Institute, Firecracker Recordings, Flux, Gottwood, Electric Chair, Futureboogie, Infolk, Just Jack, Krankbrother i mnogi drugi.

25. travanj 2024 11:39