StoryEditorOCM
GlazbaBLISTA NATALI DIZDAR

Pogledajte novi live 'Mjesto za jedno' (VIDEO)

5. siječnja 2017. - 22:33

Natali Dizdar lansirala je novi live uradak za novi single "Mjesto za jedno" snimljen u Tvornici kulture na veličanstvenom koncertu  održanom 9. prosinca. "Mjesto za jedno", svojevrsni nastavak velikog hita "Grijeh iz radionice" Dina Šarana pozicionirao se na vrhu svih top ljestvica.  
Sjajna glazbenica, miljenica radijskog etera, novim singlom najavljuje svoj treći studijski album, te u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika održala je veličanstveni koncert  u prepunoj dvorani Tvornice kulture u Zagrebu. U pratnji izuzetnih glazbenika Ivana Levačića na bubnju, Marina Vinje na basu, Aleksandara Ismailovskog na klavijaturama, Ines Nožica kao beck vokala, te Vladimira Mirčete i Marka Turkalja na  gitarama , Tvornica kulture  je  prvi puta imala priliku predstaviti jednu takvu glazbenu poslasticu Natali Dizdar.


Podsjetimo, dugogodišnju karijeru obilježila su dva studijska albuma, ZKM live CD/DVD, te značajne suradnje i veliki hitovi poput: Ne daj, Zamijenit ću te gorim, Stop, Gazio si me, Grijeh, Stranac, uključujući i zadnja dva sjajna singla Iluzionist i Ne reci zauvijek, autorska uratka same Natali Dizdar i Vladimira Mirčete, a koja će se naći na novom, trećem studijskom albumu.

26. travanj 2024 14:43