Overlay
Beauty savjet

Zbog ovih trikova zauvijek ćete reći zbogom umjetnim trepavicama: pogledajte video koji pokazuje kako postići ‘fake lash‘ efekt

Piše Stil
Foto Shutterstock
23. veljače 2021. - 13:48

Lijepe trepavice osnova su dobrog make-upa. Koliko god precizno naglasili obrve ili nanijeli sjenilo, baš kao ako vam je ruž na zubima, razmazana maskara ili slijepljene trepavice učinit će da vaša šminka izgleda otrcano.

Mnoge žene danas pokušavaju izbjeći ovaj problem tako da ugrađuju trajne ili nose lažne trepavice. Problem s njima je što s obzirom na to da nisu, i ne izgledaju ni najmanje prirodno. Nije to ni svačiji cilj, ali ako ste jedna od onih koja voli manje naglašenu šminku, a još se mučite s nanošenjem maskare, donosimo nekoliko savjeta za vas.

Youtuberica Sydney Serena pokazala je kako postići savršeni 'fake lash' efekt bez da uistinu ugrađujete ili lijepite trepavice u jednom od svojih videa, a nama se posebno svidio jedan trik.

Ona predlaže zagrijavanje uvijača trepavica, nanošenje primera na donje trepavice da se ne razmažu i kombinaciju treptaja i uvijanja da biste maskaru stavili na gornje trepavice. Međutim ono što nas je oduševilo je njen ključni savjet - nemojte četkicom mućkati svoju maskaru. Tako će se puno brže osušiti, a time i dobiti svima mrske grudice. Umjesto toga dobro zagrebite rub i izvucite što više maskare iz prvog pokušaja i iskoristite sve što ste izvadili odjednom!

19. travanj 2024 11:05