Overlay
smjelo

Za sve su krivi Katie, Khaite i Jacquemus: novi smjeli trend osvaja influencerice, grudnjak se nosi otvoreno poput topića, ali samo ako je ‘sweater‘!

Piše Stil
29. listopada 2020. - 13:02

Prije otprilike godinu dana Katie Holmes se našla u središtu pozornosti zbog streetstyle fotografije na kojoj nosi nemarno zakopčani pleteni kardigan ispod kojeg vrlo nehajno proviruje odgovarajući grudnjak. Kardigani su momentalno postali "it" odjevni predmet, a ove je sezone ta sudbina zadesila i spomenuti grudnjak.

Ne vjerujete li nam, pogledajte samo što Rihanna nosi na ovoj snimci.

A kad Riri nešto tako ponosno odjene, sve vam je jasno. Nedavno ga je nosila i Hailey Bieber.

No ovoga puta najbrža je bila Katie, pa bismo ipak njoj mogli pripisati pokretanje cijelog trenda, jer nedugo nakon što se onako pokazala na uglu, "doznalo se" da je nosila komade s potpisok Khaite. Uskoro se u Jacquemusovoj se kolekciji našlo nekoliko sličnih modela grudnjaka, zamišljenih da se nose tako da budu itekako vidljivi. Posebnost im je što su načinjeni od pletiva i što su, naizgled, vrlo udobni za nošenje.

U svoje su ih kolekcije potom uveli i druge modne kuće, a potom su, neizbježno, osvojili influencerice.

Kako ga nositi

Odlučite li se slijediti ovaj trend, pripazite da ostatak kombinacije, kao i make-up, budu decentni. Kopirajte primjer Katie Holmes pa nabavite kardigan iste boje i uzorka.

18. travanj 2024 15:29