Overlay
Vječni jeans

Tri modela traperica koja će ovladati ovim proljećem: najbolje od svega je što pristaju svima

Piše Stil
Foto Shutterstock
1. ožujka 2021. - 15:56

Hlače koje nam dobro pristaju postaju sve važnije kako se skidamo iz dugih kaputa koje zamjenjujemo vestama i kratkim jaknicama. Jeans uopće više nije pitanje trenda, naprosto je uvijek in, samo neki modeli periodično postaju popularniji dok druge manje nosimo.

Ovog proljeća očekujemo da se više nego ikad pobudi sve, pa tako i naša modna osviještenost. Nemamo namjeru nositi neke pretjerano ekstravagantne komade nego jednostavno otići prošetati u grad, konačno popiti kavu u kafići i umjesto kvartovske polu pokidane trenirke obući genijalan par jeans hlača i zanimljivu majicu, košulju ili top.

Koji će se to modeli nositi najbolje možemo vidjeti po Instagram profilima modnih influencerica. Čini se da nakon kratke stanke kada su ih nosile samo teenagerice, opet svi na sebi imaju iskidane traperice. Osim njih u modu ulaze velike predimenzionirane jeans hlače kakve su se nosile ranih 2000-ih. Iako se trudimo podržavati održivu modu, za ovaj trend ne očekujemo dugo trajanje. Iako, ako ih nabavite ove godine, bit će te u tome prije svih ostalih pa neće tako brzo izaći iz trenda. Uz to su se uz sivi jeans koji već neko vrijeme dominira, kao glavne prometnule još tamnije traperice izblijedjelo crne boje.

RASPARANE TRAPERICE

image
Zara
image
Zara

PREDIMENZIONIRANE TRAPERICE

image
Bershka
image
Amazon

TAMNI ISPRANI JEANS

image
Bershka
image
Mango
 

17. travanj 2024 12:13