Overlay
Savršen make-up

Super trik vizažistice slavnih ljepotica: jeftin proizvod i dva poteza kistom spasit će vas od razmazanog tuša!

Piše Stil
Foto Shutterstock
11. veljače 2021. - 14:17

“Ono kad potrošiš četiri sata da bi nanijela tuš za oči jer više ne vidiš dobro na blizu bez svojih naočala, a onda ti se tuš preslika na kapke jer su obješeni i gravitacija ih polako počinje vući dolje,” napisala je poznata vizažistica na svom profilu prije nego što je dala zgodan savjet svim ženama kako izbjeći da im se to dogodi.

Riječ je o Gini Bass koje je odgovorna za neke od najljepših lookova koje gledamo na crvenom tepihu. Šminkala je među ostalima Elizabet Banks, Lauru Dern, Christinu Ricci i brojne druge poznate hollywoodske glumice i pjevačice.

Tuš je definitivno jedan od glavnih sastavnica make-upa i na tom tronu je uz kratke iznimke već desetljećima. Neke žene jako ga dobro nanose jer su stekle praksu iz dvogodišnjeg iskustva šminkanja, ali i dalje se radi o vještini koju poznaju malobrojni.

“Evo nevjerojatnog trika koji će vam pomoći da se eyeliner ne razmazuje! Uzmite jednu četkicu i prozirnu maskaru ili gel za obrve i prijeđite preko crne na očima. Pazite da to učinite tek kad ste zadovoljni s obje linije jer će se tuš nakon ovoga dosta teško skidati,” objasnila je vizažistica.

Dakle četkicom kojom inače nanosite sjenilo uzmite malo prozirne maskare i prekrijte njome cijelu liniju tuša. Kad se taj sloj osuši neće više biti kremast i tako se neće moći preslikati na kapke. I voila, možete krenuti uživati u svom postojanom make-upu!

25. travanj 2024 16:06