Overlay
trendy frizura

Jeste li primijetili novi beauty trend? Modne piste i društvene mreže najavile su njegov veliki povratak, ovog ćemo se proljeća svi ovako češljati

Piše Stil
Foto Juan Mabromata/AFP
17. veljače 2021. - 14:44

Modni mjesec u kojem dizajneri predstvljaju hautee coture i ready to wear kolekcije za iduću jesen i zimu bliži se kraju, a neki od trendova s modnih pista (odnosno modnih editorijala, jer neki se dizajneri još ne usude prirediti klasične revije) već su zaživjeli. Društvene mreže već su proglasile veliki povratak jednog beauty trenda, ohrabrene činjenicom da je suvereno vladao mjesecom mode. Ako niste znali, sad je u điru nositi kosu razdijeljenu po sredini. 

https://www.instagram.com/p/CH0lbT0Dkr9/

Razdjeljak smješten sa strane je, bar prema onome o čemu bruji Tik Tok, potpuno out, a hit je onaj smješten na sredini. Ova stilska promjena zapravo nas previše ne čudi i to iz dva razloga.

Prvi je što je u beauty i modnom svijetunključno svako malo potpuno okrenuti đir (kako bi sve kupljeno prošle godine izgledalo demode, naravno), a drugi je što takva frizura stilski paše uz retro vibru 70-ih koju smo primijetili u mnogim kolekcijama.

A moguće je da smještanje razdjeljka po sredini ima neke veze i s ogromnim trendom znanim kao regencycore ili pak bridgertoncore (o kojem donosimo veliku priču u novom broju Stila koji izlazi iduće subote), koji podrazuijeva emire haljine i kosu razdijeljenu po sredini.

25. travanj 2024 05:44