Overlay
novi spot, novi đir

Dua Lipa oduševila besprijekornim stajlingom: Pradine i Miu Miu vintage haljine savršeno su stilizirane nakitom i modnim detaljima u flapper stilu

Piše Stil
Foto PR
17. veljače 2021. - 12:16

Dua Lipa je za deluxe izdanje svog albuma Future Nostalgia pripremila novi singl, “We’re Good”, za koji je snimila spot inspiriran tragedijom broda Titanic, no s očitim poveznicama s aktualnim trenutkom.

U novom spotu u fokusu nije samo njen zavodljiv vokal, nego i raskošan retro stajling u flapper điru 1920-ih, kojim je njen stilist za ovaj video, Lorenzo Posocco, već zaslužio same pohvale - od Voguea pa nadalje.

Lipa je u spotu u ulozi kabaret pjevačice na Titanicu, pa je na početku videa vidimo u svjetlucavoj vintage Pradinoj haljini s bijelim svilenim rukavicama. Kombinacija je osuvremenjena Marc Jacobsovim čizmama na platformu. 

Kasnije vidimo pjevačicu u zelenoj haljini spuštenog struka i smaragdnim Fabergé naušnicama i narukvicama. I ova je haljina s Pradinim potpisom, dizajnirale su je Miuccia Prada i Catherine Martin 2013. za snimanje Baz Luhrmannovog Velikog Gatsbyja.

Treća kombinacija u kojoj vidimo Lipu je vintage šljokičasta haljina s potpisom Miu Miu upotpunjena vamp frizurom i zelenim svilenim rukavicama. 

19. travanj 2024 05:57