Overlay
online kupovina

Asos je kupio Topshop, Miss Selfridge i druge brendove grupacije Arcadia, od sad su dostupni samo u njihovom webshopu: provjerili smo što je u ponudi

Piše Stil
2. veljače 2021. - 11:29

Jedno od najvećih imena u svijetu modne online trgovine, Asos kupio je brendove grupacije Arcadia koja je u studenom otišla u stečaj.

Asos je kupio brendove Topshop, Topman, Miss Selfridge i HIIT, no ne i njihove fizičke lokacije, piše BBC, i još nije jasno što će biti s tisućama zaposlenih. Izvršni direktor Asosa Nick Beighton iznio je podatak da brendovi koje je Asos kupio bilježe rast prodaje te najavio da će nekadašnje Arcadijine uzdanice u sklopu Asosa doći na sasvim novu, višu razinu.

Modni brendovi koji su dio grupe Arcadia dobro su poznati i hrvatskim kupcima, a neke od njih, poput Topshopa i Miss Selfridge, čije su trgovine prije desetak godina bile otvorene u Hrvatskoj, da bi nestale propašću zastupničke tvrtke Magma, neki još ne mogu prežaliti.

Uključujući i nas. Stoga nismo odoljeli ne iskoristiti ovu priliku za provjeriti što se trenutno nudi u nama nekoć omiljenim trgovinama Topshop i Miss Selfridge, danas isključivo putem Asosovog online shopa. Izdvojili smo nekoliko komada koji su nam se posebno svidjeli.

24. travanj 2024 23:08