Overlay
Datum se čeka

Netflixov adut za kraj 2020.: izašao je trailer za ‘Firefly Lane‘, serija je baš ono što nam treba na završetku ove neobične godine

Piše Stil
Foto IMDB
21. listopada 2020. - 20:34

U veljači je Netflix najavio kako će nekad tijekom 2020. izaći serija "Firefly Lane", a znamo da se datum izlaska približava jer je konačno stigao trailer. 

Streaming servis koji je, vjerujemo, ušao u živote mnogih kao neizostavni alat za opuštanje u radnome tjednu, ali i za vrijeme vikend druženja, Netflix je čuvao spomenutu seriju baš za kraj ove po svemu neobične godine. Adut mu je ne samo zbog glumačkih imena s A liste (poput Katherine Heigl), već i zato što je radnjom - intrigantna.

Napravljena prema radnji istoimenog romana Kristin Hannah, Firefly Lane donosi tužnu priču o dvjema ženama i prati njihove živote sve od tinejdžerskih dana do četrdesetih godina. Topla ljudska priča, ispreplitanje sudbina, malo suza, malo smijeha... Ukratko, to čini radnju nadolazeće serije koju jedva čekamo pogledati zaogrnuti u dekice.

Uz Heigl, u glavnoj ulozi gledat ćemo Sarah Chalke, a ostatak ekipe čine Ben Lawson, Beau Garrett, Yael YurmanAli Skovbye. Dok čekamo točan datum početka prikazivanja, pogledajmo trailer...

18. travanj 2024 20:27