StoryEditorOCM
Više od sportadobro mu ide

S bivšim igračem Barcelone ima troje djece, a sada je ljubi Fernando Alonso: evo gdje su ih obožavatelji uhvatili

Piše I. M.
1. lipnja 2023. - 16:43

Fernando Alonso ove sezone "rastura" na utrkama Formule 1, a izgleda da mu jako dobro ide i u privatnom životu. 41-godišnji Španjolac se početkom travnja rastao sa Andreom Schlager, ali mediji već pišu da je u vezi s bivšom suprugom igrača Barcelone.

Kako prenosi španjolski magazin "Hola", Alonso je brzo pronašao novu partnericu. Ona je Melissa Jimenez, prelijepa novinarka DAZN- a koja prati zbivanja u F1. Iako nitko od njih dvoje nije službeno potvrdio medijske napise, njihovu fotografiju otkrio je jedan od obožavatelja koji ih je uhvatio zajedno u automobilu.

U prošlosti je novinarka bila udana za Marca Bartru, bivšeg nogometaša Barcelone. Zajedno imaju troje djece, dvije kćeri i sina. Krajem 2021. godine Jimenez i Bartra odlučili su se rastati.

Što se Alonsa tiče, u sezoni 2023. pridružio se ekipi Aston Martina i na postolju je završio na pet od posljednjih šest utrka, zbog čega je treći u ukupnom poretku vozača. Alonso je ostvario 32 pobjede i dva puta je bio svjetski prvak, 2005. i 2006. godine s Renaultom.

Španjolac se novoj pobjedi nada na domaćem terenu u Barceloni: "Potrebni su nam vikendi kada Red Bull ima problema," rekao je Alonso.

image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:59