StoryEditorOCM
Više od sportanovak, ili...?

Jelenu Đoković dočekalo neugodno pitanje, s kim se prvi put poljubila? Zacrvenjela se i zapjevala pa odgovorila

Piše Sport SD
7. svibnja 2024. - 08:44

Jelena Đoković je gostovala u emisiji "Mojih 50" na Naxi radiju, gdje je odabrala pjesme koje su obilježile njen dosadašnji život, no najviše pažnje ukralo je pitanje o njezinom prvom poljupcu.

Jelena se zacrvnjela, ali i odgovorila sjeća li se prvog poljupca - piše Blic.

- Pjesme da, ali sjećam se i prvog poljupca. Mislim i želim vjerovati da se većina žena toga sjeća, voljela bih da nisam iznimka. Ne datum, nego trenutak - rekla je mistično Jelena, a zatim zapjevala pjesmu Jure Stublića i Filma: "Sjećam se prvog poljupca, samo je on bio sladak...".

Nije otkrila s kim je to točno bilo.

Jelena i Novak upoznali su se 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, a ključna je bila - križaljka.

- Bili smo samo djeca kad smo se upoznali. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. Rješavao je neke križaljke, a ja sam bila pored njega, pa me je zamolio da mu pomognem i tako smo počeli zajedno rješavati, ali nakon toga smo se povremeno sretali i uvijek se dobro zabavljali, ali bez ikakvih naznaka da ćemo ikada izaći. Počeli smo hodati tek nakon tri godine - rekla je tada Jelena, a Novak je otkrio da je tijekom srednjoškolskih dana bio zaljubljen u nju do ušiju.

image
Andrew Cowie/Dppi Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 07:45