StoryEditorOCM
Strani nogometPretjerivanje

Navijač Intera dodao Mkhitaryanu transparent, kad je vidio što na njemu piše napravio je gospodski potez

Piše R. R.
4. svibnja 2024. - 07:34

Inter je na ulicama Milana priredio sjajnu proslavu sa svojim navijačima, a talijanski mediji pišu da je na ulicama ovog grada bilo oko 300.000 navijača. Međutim, sve to palo je u drugi plan zbog sramotnog transparenta koji se pojavio tijekom proslave, a isti je na kraju došao u ruke Denzela Dumfriesa.

Na transparentu se vidi kako Dumfries na lancu „vodi" lijevog braniča gradskog rivala Milana, Thea Hernandeza, te bi Nizozemac mogao biti žestoko kažnjen zbog uvrede na račun protivnika. Jedan od navijača Intera je dodao Dumfriesu ovaj transparent, te ga je nizozemski reprezentativac visoko digao u zrak na oduševljenje navijača, ali očito ni slutio nije da bi ga taj potez na kraju mogao koštati čak i suspenzije.

Kasnije je tijekom večeri Dumfries se pokušao izvući iz neugodne situacije kada je prekinuo pogrdno skandiranje navijača Intera za Hernandeza, no to ga neće spasiti.

Sličnu grešku mogao je napraviti i njegov suigrač Henrik Mkhitaryan, ali je Armenac bio mnogo oprezniji i postupio pametno kada je vidio što piše na transparentu. I njemu je jedan od navijača Intera dodao transparent, a Armenac je prvo pogledao što piše, te kada je shvatio da to nije baš lijepa poruka odmah je isti vratio navijaču i nije htio ga podići u zrak.

Na transparentu je bila poruka za navijače ljutog rivala Milana na kojem je pisalo: "Imate samo jednu zvijezdu i kompleks". Naravno, navijači Intera aludirali su na to da će na njihovom grbu sada biti dvije zvijezde jer su osvojili 20 Scudetta. S druge strane Milan je na jednoj zvijezdi jer ima i jednu titulu prvaka Italije manje od gradskog suparnika.

Apsolutni rekorder u Italiji je Juventus koji ima već odavno iznad grba na dresu tri zvijezde jer je klub iz Torina čak 36 puta uspio da osvoji Scudetto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 18:06