StoryEditorOCM
Strani nogometrestrikcije

Napoli želi neutralni teren: traže od UEFA-e premještanje utakmice iz Barcelone zbog epidemiološke situacije u Kataloniji

Piše Hina
30. srpnja 2020. - 17:17
Atalanta's Colombian forward Duvan Zapata (3rdR) and Napoli's Serbian defender Nikola Maksimovic '4thR) go for a header during the Italian Serie A football match Atalanta vs Napoli played on July 2, 2020 behind closed doors at the Atleti Azzurri d'Italia stadium in Bergamo, as the country eases its lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus. (Photo by Miguel MEDINA/AFP)Miguel Medina

Vlasnik Napolija Aurelio De Laurentiis u četvrtak je obznanio da bi UEFA trebala uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka 8. kolovoza premjestiti iz Barcelone zbog teške epidemiološke situacije u Kataloniji.

Lokalne vlasti Katalonije su u subotu uvele dodatne restrikcije zbog širenja koronavirusa, a jedna od njih je i 14-dnevna zabrana organizacije sportskih događaja, koja će isteći neposredno prije dana utakmice Barcelona - Napoli.

- Svi gledamo vijesti iz Španjolske i u velikom smo strahu. Iako se u Barceloni ponašaju kao da se ništa ne događa, tražit ćemo od UEFE neutralni teren, Portugal, Njemačku ili Švicarsku. Ionako se završnica igra u Portugalu - kazao je de Laurentiis. 

Katalonski radio RAC1 donio je informaciju da će se utakmica umjesto na Nou Campu igrati  ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 07:25