StoryEditorOCM
OstaloVATRENA PRESICA

Červar dan nakon velike pobjede udario šakom o stol i zaključio trakavicu: Dosta je bilo! 'Nemojte mi više njega gurati! Pa nisu drugi igrači smeće!'

19. siječnja 2020. - 13:18

Lino Červar pojavio se u nedjelju ujutro pred novinarima nakon velike pobjede protiv Njemačke i ulaska u polufinale Europskog prvenstva te odgovarao na brojna pitanja.

Jedna od tema bio je i ovoga puta i Manuel Štrlek, koji je prema riječima ljudi iz Hrvatsjkog rukometnog saveza sam odbio igrati za Hrvatsku.

Červaru to pitanje nije najbolje sjelo, ali nije ga izbjegavao, dapače...

"Pa ja sam uveo Štrleka u reprezantaciju i jako mi je krivo što nije s nama. Razgovarao sam s njim dva, tri puta i jako mi je teško palo njegovo otkazivanje, ali to je isključivo bila njegova odluka", ustvrdio je još jednom Lino pa objasnio kako je stalno potezanje Štrlekovog izostanka nepošteno prema drugm igračima, junacima koji su izborili polufinale.

"Ne mogu ja usred Europskog prvenstva svaki dan govoriti o Štrleku! To je nepravedno prema Mamiću, drugim igračima. Ja Štrleka opet želim vidjeti u reprezentaciji, i svima nam je žao što nije s nama, ali što da radim, pa nemam druge! Ja sada moram voditi druge dečke, moram njih poštovati", rekao je Lino pa još malo povisio glas:

"Pa nisu oni smeće, oni vrijede! I zato mi nemojte to gurati"

26. travanj 2024 14:57