StoryEditorOCM
OstaloTaekwondo

Članovi Solarisa ostvarili zapažene rezultate u Dubrovniku; Njihov trener proglašen najboljim

Piše šibenski.hr
28. listopada 2019. - 10:39

U subotu, u dvorani osnovne škole Mokošica pored Dubrovnika održano je međunarodno natjecanje u taekwondo-u ITF načinom, 4. Dubrovnik Open Cup.

Na natjecanju su nastupili klubovi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Među njima i članovi Taekwondo kluba Solaris iz Šibenika sa svojih šest članova koji su ostvarili zapažene rezultate. Tako se Stipe Kinkela popeo na najviše postolje u borbama u seniorskoj kategoriji do 92 kg. Stipe je još srebrni iz izvođenja tehničkih formi.

Najbolji junior je bio Marin Lucić koji se okitio s dva prva mjesta iz borbi i iz izvođenja tehničkih formi. Marin je izdominirao u svim svojim borbama te se zasluženo okitio zlatnim odličijem.

 

 

Uz Marina, zlatne u borbama su bile i juniorke Cvita Kinkela i Natali Štrkalj. Imale su teške borbe ali su uvjerljivo nadvladale svoje protivnice. Uz zlatna odličija, one su osvojile i brončana iz izvođenja tehničkih formi.

Luka Štrkalj je pobjedio polufinalnu borbu, ali je u finalnoj nažalost zaustavljen nakon nezgodnog udarca. Iako je imao želju za nastavkom borbe, doktor je nije dopustio te se morao zadovoljiti srebrnom medaljom. Uz juniorsko srebro Luka je jos osvojio broncu iz tehničkih formi.

Kadet Antonio Lušić je bio srebrni iz borbi i iz tehničkih formi. Kao najmlađi član natjecateljske ekipe Antonio je puno napredovao te njega najbolji rezultati tek čekaju.

Uz članove su bili njihovi treneri i voditelji Frane Erak i Dario Mihaljević, koji je dobio priznanje za najboljeg trenera turnira.

23. travanj 2024 20:00