StoryEditorOCM
OstaloPotpisan ugovor

Za natkrivanje teniskih terena na Šubićevcu 'kapnilo' više od pola milijuna kuna

Piše šibenski.hr
24. svibnja 2019. - 17:46

U prostorima Središnjeg državnog ureda za sport zamjenik državne tajnice Krešimir Šamija i zamjenik gradonačelnika Paško Rakić danas su potpisali ugovor o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2019. godini, a sredstva u visini od 559.998,24 kuna će biti namijenjena natkrivanju teniskih terena na Šubićevcu.

„Natkrivanjem teniskih terena na Šubićevcu dodatno ćemo podići kvalitetu uvjeta bavljenja ovim sportom za sve generacije naših sugrađana. Brojni šibenski klubovi danas imaju visoku kvalitetu usluge i izvrsne uvjete za rad, a to se posebno odnosi na udruge koje djeluju u Sportskoj dvorani Baldekin, Sportskoj dvorani Miminac, Sportskoj dvorani Ljubica, Stadionu Šubićevac te u Sportskom centru Ražine Donje. Zahvaljujući ovom ulaganju, u suradnji s Teniskim klubom Šubićevac dodatno ćemo podići standarde za bavljenje sportom koji u Šibeniku ima sve više poklonika“, izjavio je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Projekt natkrivanja teniskih terena prijavljen je u suradnji s Teniskim klubom Šubićevac te uz potporu Hrvatskog teniskog saveza na Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2019. godini, Središnjeg državnog ureda za sport, gdje je na listi od ukupno 239 prijavljenih projekata uvršten među 22 najbolja.

16. travanj 2024 09:36