StoryEditorOCM
OstaloPilot projekt

Nakon košarke kreće i besplatna poduka iz karatea za šibenske predškolce: Doznajte kome i kada se trebate javiti

Piše Šibenski.hr
13. studenog 2018. - 18:12

Grad Šibenik i Zajednica sportova grada Šibenika u suradnji s Hrvatskim Olimpijskim odborom od listopada ove godine pokrenuli su pilot projekt besplatne poduke bavljenja sportom djece, isključivo predškolskog uzrasta.

„Projekt je krenuo s košarkom i to vrlo uspješno na obostrano zadovoljstvo djece i klubova. Osim košarke, u ovaj projekt se sada uključuje i Karate klub „Šibenik“ čiji stručni kadar će tri puta tjedno sasvim besplatno podučavati djecu predškolskog uzrasta karate vještinama.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Treninzi će se održavati u večernjim satima u sportskoj dvorani „Miminac“ i to: ponedjeljak, srijeda i petak od 20:00 do21:00 sati.

Program rada s djecom predškolskog uzrasta isključivo je izrađen od strane Karate kluba „Šibenik“ koji je dobio povjerenje da provodi ovaj projekt. Cilj ovog projekta je omogućiti djeci grada Šibenika ulazak u svijet sporta na stručan i profesionalan način. Također, besplatnim bavljenjem sportom cilj je stvoriti naviku roditeljima da od samih početaka djetetova odrastanja steknu naviku da sport treba biti način života njihove djece.

Početak pilot projekta karate sporta i prvo okupljanje djece je 19.11.2018.

Svi zainteresirani roditelji koji žele da im djeca uđu u svijet karate sporta mogu svoje dijete dovesti na naznačene termine u sportsku dvoranu „Miminac“, a za sve dodatne informacije kontakt osoba u Karate klubu „Šibenik“ je gosp. Zoran Zoričić (mob: 091 302 3021).

19. travanj 2024 15:13