StoryEditorOCM
OstaloKickboxing

Stopostotan učinak Dalmatina na Croatia Openu: Tri nastupa - tri zlata

18. prosinca 2017. - 09:41

Minulog vikenda je u Zagrebu održan tradicionalni međunarodni turnir u kickboxingu "Croatia open“. To je i najveći kickboxing turnir u Hrvatskoj, te se njime svake godine završava sezona natjecanja. Na ovogodišnjem turniru je nastupilo preko 450 natjecatelja iz 88 klubova iz 6 država.

Za kickboxing klub Dalmatino, u disciplini low kick, nastupile su seniorke: Snježana Prgomet u kategoriji do 48 kilograma, Karmela Makelja do 56 kilograma i Nives Radić do 70 kilograma. Sve tri su osvojile prva mjesta i zlatne medalje.

- Snježana Prgomet je pobijedila u finalnom meču Martu Mikulčić iz Zagreba i to dominantnim akcijama s jakim nožnim udarcima te su joj suci jednoglasno dali pobjedu. Ovo je Snježani tek treći nastup i njen trud i rad počinju davati rezultate- kazao je Damir Lambaša, trener "Dalmatina".

Karmela Makelja je pobijedila predstavnicu BiH, Adelinu Hrnjica i to nakon teških udaraca koji su natjerali suca na dvostruko odbrojavanje čime protivnica nije imala nikakve šanse. Karmela ovime, nakon medalje sa svjetskog prvenstva, nastavlja niz odličnih nastupa.

- Nives Radić je pobijedila protivnice iz Siska i Zadra i to obje predajom, tako da nikakvog posebnog posla nije ni bilo- izvijestio je Lambaša.

Natjecateljice "Dalmatina" nastavljaju treninge i tijekom narednih praznika, budući da u 2018. godini imaju zaista gust kalendar i velike planove.

19. travanj 2024 02:30