Šibenska regata krstaša Trofej "Branko Iljadica Rapo" ostao doma: Apsolutni pobjednik "Valova" tinejdžerska posada na čelu s Markom Smolićem

Šibenska regata krstaša

Trofej "Branko Iljadica Rapo" namijenjen apsolutnom pobjedniku Šibenske regate krstaša ostaje doma. Naime, pomalo iznenađujuće, na šibenskoj regati je trijumfirala posada domaćeg JK "Vala" s kormilarom Markom Smolićem. Riječ je o posadi sastavljenoj isključivo od tinejdžera, koji inače jedre u laseru.

No, pokazala se ispravnom odluka trenera "Vala" Tea Piasevolija da povjerenje dade posadi koju je predvodio Smolić, a koju su još činili Martin Petković, Juraj Radačić i Roko Copić.Drugo mjesto zauzela je posada "Fatamorgana" iz splitskog Mornara, čiji je kormilar inače proslavljeni olimpijac Mate Aarapov, no u nedjelju je u šibenskom akvatoriju bila pod komandom Luke Radelića.

Zanimljivo je kako je treće mjesto osvojila posada iz vodičkog JK "Tijat" kojoj je na čelu bio Vlado Moćan, bivši trofejni vaterpolist, koji je sa splitskim Jadranom bio i prvak Europe. Očito, Moćan ima mota za puno toga, jer je trenutačno vrlo uspješan u pekarskom biznisu.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije