StoryEditorOCM
OstaloDalmatinski derbi

Požurite po ulaznicu za utakmicu Šibenika i Hajduka! Cijena je 50 kuna, a na Šubićevac neće moći ući nitko bez karte! Doznajte i druga pravila ponašanja za navijače

18. listopada 2017. - 12:05

Karte za Kup utakmicu Šibenik – Hajduk, koja je na rasporedu na stadionu na Šubićevcu 25. listopada s početkom u 18 sati (uz prijenos na HNTV-u), puštene su u prodaju u srijedu.
 
Cijena iznosi 50 kuna i za istočnu tribinu, koja je predviđena za gostujuće navijače i za zapadnu tribinu na kojoj će se naći pristaše Šibenika. Na utakmicu se neće moći ući bez ulaznice, a to vrijedi i za žene i za djecu! Godišnje ulaznice, kao i veteranske ulaznice HNK Šibenika za sezonu 2017./2018. vrijede!

Karte za utakmicu između "narančastih" i "bijelih" mogu se kupiti u službenim prostorijama HNK Šibenika na Šubićevcu (od ponedjeljka do petka od 9 do 14 sati) te caffe barovima Shuby i Godimento na Šubićevcu.

Kako doznajemo, tiskano je 3500 karata za zapadnu tribinu, te 1200 ulaznica za istočnu tribinu.

Organizatori napominju kako će zapadna tribina biti predviđena samo za navijače i simpatizere Šibenika, a navijači s obilježjima drugog kluba neće biti pušteni na tu tribinu, unatoč kupljenoj ulaznici. Isto pravilo vrijedi i za istočnu tribinu. Na nju će moći ući samo oni s obilježjima Hajduka.

25. travanj 2024 04:01