StoryEditorOCM
OstaloRastrgali ih "medvjedi"

Tužan kraj za "sunčane" - u kvalifikacijama sa Zadrom morat će tražiti spas

11. ožujka 2017. - 20:42

Kakva je bila cijela sezona, takav je bio i njezin kraj za vaterpoliste Solarisa. Tužna! Šibenčani su u posljednjem kolu "regularnog" dijela regionalne Triglav A-2 lige poraženi 11:5 (2:1, 3:1, 5:2, 1:1) od zagrebačkog Medveščaka na svom bazenu u Crnici. Ostali su tako "sunčani" na začelju tablice sa samo jednom pobjedom u cijelom prvenstvu, i to baš protiv Medveščaka u Zagrebu.

Za vrijeme utakmice protiv "medvjeda" rezigniranost na tribinama nisu krili članovi uprave Solarisa, a nije bio sretan ni Perica Bukić koji je telefonski pratio tijek utakmice. Poptuno nemoćan bio je i trener Renato Vrbičić koji je u pauzi uoči četvrte četvrtine održao osebujan govor svojim igračima.

Solarisu ne preostaje ništa drugo nego da se dobro pripremi za kvalifikacije sa Zadrom. Lošiji u tom dvoboju trebao bi ispasti u B-1 ligu. Loša vijest za Šibenčane jeste da su u oba ovosezonska susreta sa Zadrom iz bazena izlazili pognute glave. Dobra vijest glasi- najvjerojatnije nitko od B-1 ligaša neće steći uvjete za igranje u regionalnoj ligi, pa nitko neće ni ispasti.

Za Solaris su protiv Medveščaka igrali: Jukić(14 obrana), Malenica, Komadina, Bajić, Petković (1), Jakovac (2), Rončević, Sabioni, E. Seferović, Bulat (1), Lipar (1), T. Seferović, Šparada, Samodol.

20. travanj 2024 14:38