StoryEditorOCM
NogometNogomet

'Narančasti' u lovu na brojne rekorde: Na putu im stoji 'fenjeraš' iz zagrebačkog kvarta

1. studenog 2019. - 12:21

U subotu u 14 sati lider 2.HNL Šibenik dočekuje na Šubićevcu 'fenjeraša' Kustošiju. 'Narančasti' su u lovu na brojne rekorde. Ganjaju trinaestu pobjedu u sezoni, jedanaestu u prvenstvu, sedmu na svom travnjaku...

S obzirom na stanje na tablici i formu subotnjih takmaca, čini se da je Šibenčanima cilj lako dohvatljiv. No, na Šubićevcu opreza ne manjka. Da su utakmice u kojima ste apsolutni favorit mogu biti itekako 'čupave' pokazao im je susret osmine finala Kupa koji su u srijedu na svom terenu odigrali s trećeligašem Belišćem. Mučili su se momci trenera Krunoslava Rendulića i s kišom natopljenim igralištem i nadahnutim protivnikom i 'slomili' ih tek u sudačkoj nadoknadi fantastičnim golom Luke Juričića:

- Nikad nije dobro kad se razmišlja tako da je pobjeda sigurna i da su tri boda unaprijed upisana. Bez obzira na trenutno stanje na tablici mi protiv svakog protivnika, pa tako i Kustošije, moramo ući u utakmicu sa stopostotnim angažmanom. A što se očekivanja tiče, naš cilj se zna od početak sezone- u svakom susretu mi idemo na pobjedu- jasan je Rendulić.

Pitanje je jesu li se njegovi igrači potrošili u teškoj Kup utakmici?

- Sigurno da jesu. Međutim, mi smo cilj ispunili, prošli smo u četvrfinale, doduše teže od očekivanog. Osim toga, odmorili smo dobar dio igrača koji su iznijeli najveći teret u dosadašnjem dijelu sezone. Dakle, protiv Belišća smo napravili dvije dobre stvari- prošli dalje i odmorili se- veli trener Šibenika.

Jedini igrač na kojega Rendulić neće moći računati za sraz s Kustošijom je Toni Španja, koji ima tri žuta kartona. 'Pod zastavu' se vraća i Davor Kukec, koji je prebolio neugodnu virozu, zbog koje je bio i na infuziji.

Utakmica Šibenik- Kustošija, igra se u subotu u 14 sati na stadionu na Šubićevcu.

19. travanj 2024 21:23