StoryEditorOCM
NogometNIJE ŠPICA, ALI...

Iz zaprešićkog Intera na Šubićevac stiglo najveće pojačanje ljetnog prijelaznog roka!

2. kolovoza 2019. - 22:35

Šibenik je dobio novo, dosad najveće pojačanje ljetnog prijelaznog roka. Na Šubićevac je stigao Nikola Rak, krilni igrač prvoligaškog kalibra. Uostalom, Rak je prošle dvije sezone bio standardni prvotimac zaprešićkog Intera, za koji je odigrao 69 utakmica, upisao 5 pogodaka i 8 asistencija. Iskusni 31- godišnji dešnjak najveći je dio karijere proveo u matičnoj Gorici i Lučkom, nastupao je i za Slaven Belupo, a godinu je dana proveo i na pečalbi u Singapuru. 

Rak je nakon isteka ugovora s Interom ovoga ljeta već bio na pragu potpisa s Hrvatskim dragovoljcem, a prije dva dana su u Rudešu objavili da je on njihov novi igrač. Ipak, jučer je prokolala informacija da se Rak nije dogovorio s momčadi, koju vodi bivši trener Šibenika Mirko Labrović, te da mu je nova destinacija Šubićevac.

Danas je stigao u Šibenik gdje je definitivno sve dogovorio s "narančastima", što nam je potvrdio predsjednik Jure Zoričić, pa poluozbiljno možemo kazati da je u ovom mercatu Rak promijenio tri kluba!

- Sve je dogovoreno! Rak je potpisao ugovor, a sutra, u subotu predstavit ćemo našeg novog igrača - otkrio nam je Zoričić. 

25. travanj 2024 02:39