StoryEditorOCM
NogometNogomet

Šibenik počeo s pripremama za novu sezonu; Doznajte koji su se sve igrači odazvali novom treneru Krunoslavu Renduliću (FOTO)

8. srpnja 2019. - 22:30

Nakon ljetne pauze, nogometaši Šibenika u ponedjeljak su krenuli s pripremama za novu drugoligašku sezonu.
Prozivku je obavio novi trener Krunoslav Rendulić sa suradnicima Klaudiom Vukovićem, Ivicom Matasom i Franom Cinotijem na Šubićevcu, a potom su preselili u Crnicu gdje su odradili prvi trening. 'Narančasti' će na Ljubici vježbati do daljnjega, zbog toga što su na Šubićevcu u tijeku radovi na uređenju infrastrukture.

Na prvoj prozivci, od igrača koji su nastupali u prošloj sezoni nije bilo Ivana Roce, Mohammeda Okechukwua Aliyua, Ivana Stanića i Domagoja Galešića.

Na prvom prvom treningu, od prošlogodišnjeg kadra, bili su Labrović, Rogić, Đaković, Bilić, Pecolaj, Pandža, Blaić, M. Barišić, Vukorepa, B. Barišić, Abramović, Fuštin, Maleš, Kukec, Bulat, Celić, Prince, Antunović, Kendeš, Musić, Lokin, te dva juniora Ivan Laća i Ivan Radomirović.

Opravdano su bili odsutni Nigerijac Musa, koji se mora podvrgnuti operaciji koljena te talentirani Doni Grdić, koji ima obveze s reprezentacijom Australije

S posudbe iz biogradskog Primorca vratio se veznjak Toni Španja, a već na prvom treningu pojavilo se i šest novih igrača.
Na Šubićevac su došli Matteo Pranić, 21-godišnji lijevi bek sa zadarskih Stanova, Martin Pajić, 19-godišnjak iz Međimurja koji igra na desnom boku. Zanimljivo, Šibenik je u Pajiću dobio još jednog mladog reprezentativca, odnosno člana U20 selekcije Hrvatske.

Zadnji red Šibenika trebao bi pojačati Drago Lovrić (23), 194 centimerta visoki Vinkovčanin koji igra na poziciji stopera, a koji je prošle sezone bio član ciparskog Anorthosisa iz Famaguste.

Četvrto novo ime je 20- godišnji Toni Vidović, krilni napadač iz Splita kojemu su slovenske Brežice bile zadnji klub, a u kojemu je u 13 nastupa postigao četiri gola.

Novi igrač Šibenika trebao bi postati i 20- godišnji Mario Ćurić, koji je prošao Hajdukovu omladinsku školu i u kolovozu prošle godine pristupio drugoligašu Solinu. Ćurić je u 2.HNL odigrao 51 utakmicu u postigao pet golova.

Na koncu, na probi u Šibeniku je i napadač Luka Juričić, 23- godišnji Mostarac, koji je preoteklu polusezonu odradio u Neretvancu iz Opuzena. Inače, i Juričić je bivši reprezentativac, odnosno član U19 izabrane vrste Bosne i Hercegovine.

Prema riječima Ivana Bulata, sportskog direktora Šibenika, želja je dovesti još jednog klasičnog napadača, ako bude moguće pravog kapitalca.


 

27. travanj 2024 04:37