StoryEditorOCM
NogometVijest sa Šubićevca

Varaždinci žele Princea, no klub ga neće pustiti

26. lipnja 2019. - 21:20

Iako seniorski pogon miruje na Šubićevcu nije dosadno. Dapače, na stadionu traju radovi na ušminkavanju i preinakama sukladno dobivenoj prvoligaškoj licenciji, ali zanimljivo je i na drugim poljima. Grad Šibenik raspisao je javni poziv za prikupljanje ponuda za kupnju dionica kluba u vlasništvu Grada, nominalne vrijednosti nešto više od 59.411.400 kuna. Radi se o prodaji ukupno 297.056 dionica, ili 95,4 posto temeljnog kapitala i to za početnu cijenu od 100.000 kuna. Podsjećamo, na prvi javni poziv prije godinu i nešto nitko se nije javio, a povod drugog pokušaja su ozbiljne namjere indijskih investitora koji su s predstavnicima Grada obavili već nekoliko krugova razgovora. Štoviše, sa svojim šibenskim partnerima otvorili su i tvrtku Paramount, a hoće li se sve okončati odgovorom na javni poziv Indijaca ili možda nekih drugih potencijalnih ulagača ubrzo će se znati, prenosi Hina.

Bez obzira na mogućnost prodaje aktualno vodstvo kluba radi i ponaša se kao da će sve i dalje ostati status quo. Što je i realno obzirom da nitko sa sigurnošću ne može predvidjeti epilog eventualne prodaje kluba stranim ulagačima. Nakon što su riješili pitanje trenera za novu sezonu i dolaska Krunoslava Rendulića na klupu, čelnici sa Šubićevca slažu i igračku križaljku.
- Na žalost nemam vam još ništa konkretno za reći, nitko od igrača nije zatražio ispisnicu. Što ne znači da neće biti odlazaka, ali i dolazaka u klub. Imamo u planu neka pojačanja ili prinove kako se uzme, ali obzirom da su prvoligaši tek započeli s pripremama mnogi se još nadaju prvoligaškim ugovorima - kazao je Ivan Bulat, koordinator za struku HNK Šibenik.
Među onima koji su na meti drugih klubova su i neki Šibenikovi igrači, u prvom redu Marko Bulat i Prince. Talentiranog veznjaka žele neki španjolski i engleski klubovi ali i Dinamo, Rijeka, Gorica, Istra 1961...

Dok brzonogog Princea traži Varaždin.
- Što se Bulata tiče ima dosta opcija za njega ali kao što smo već rekli puno puta ranije sve dok ne dođe ponuda koja će zadovoljiti sve strane nećemo žuriti. Ima Marko još dosta pokazati u Šibeniku... Prince je i nama potreban i nema govora da će otići negdje. Moramo se ponajprije posložiti s igračima iz kvote onih ispod 21 godine pa ćemo onda ići dalje sa slaganjem igračke križaljke - ističe Bulat. Kažimo da je novi trener Rendulić prvo okupljanje zakazao za 8. srpnja.

20. travanj 2024 11:34