StoryEditorOCM
NogometNogomet

Gradonačelnik Burić primio čelnike kluba sa Šubićevca; Uskoro natječaj za kupnju većinskog paketa dionica HNK Šibenika

Piše šibenski.hr
18. lipnja 2019. - 16:20

U povodu završetka nogometne sezone, gradonačelnik Željko Burić primio je danas vodstvo Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik s.d.d., predsjednika Uprave Juru Zoričića i predsjednika Nadzornog odbora Josipa Bulata.

„Iako konačni cilj, ulazak u Prvu Hrvatsku nogometnu ligu, nije ostvaren Grad Šibenik i dalje stoji iza vodstva HNK Šibenik te će vam nastaviti pružati punu podršku u vašem daljnjem radu. Ne treba posebno napominjati da je Klub ostvario značajan napredak, a vjerujemo u njegovu još svjetliju budućnost. Grad će i dalje nastaviti ulagati u stadionsku infrastrukturu na Šubićevcu.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Predsjednik Nadzornog odbora HNK Šibenik Josip Bulat zahvalio se gradonačelniku na dosadašnjoj i budućoj podršci.

„Trudit ćemo se i dalje da Klub bude još stabilniji i kvalitetniji te da napravimo još veću vrijednost u igračkom kadru. Borili smo se do zadnjeg atoma snage da uđemo u Prvu ligu, nažalost, u tome nismo uspjeli, ali ustrajat ćemo i dalje.“, istaknuo je Bulat te dodao kako će u narednih nekoliko dana vodstvo HNK Šibenik javnosti objaviti i ime novog trenera.

Predsjednik Uprave Jure Zoričić pridružio se riječima zahvale te je dodao kako se klub sa Šubićevca nada dobrim rezultatima i u narednoj sezoni.

Grad Šibenik planira i skoro raspisivanje javnog poziva za iskaz interesa investitora za kupnju HNK Šibenik s.d.d.

 

19. travanj 2024 17:03