Zagrijavanje za majstoricu Ponajbolji hrvatski sudac određen za prvu utakmicu Šibenika i Istre; Puljani spavaju u hotelu bivšeg župana

Zagrijavanje za majstoricu

Ponajbolji hrvatski sudac, Riječanin Ivan Bebek sudit će prvu utakmicu kvalifikacija za 1.HNL između Šibenika i Istre, koja je na rasporedu u petak u 19 sati na stadionu na Šubićevcu.

Insajderima izbor Bebeka za tako važnu utakmicu i nije neko iznenađenje. Osim njega, u užem izboru bili su Mario Zebec i Igor Pajač. Mišljenja su kako se iza Bebekova dijeljenja pravde ne bi trebali vući repovi. Iako, mislili su tako Šibenčani i kada je Fran Jović delegiran za nedvanu utakmicu u Varaždinu, ali naposljetku nikako nisu mogli biti zadovoljni kriterijem Zagrepčanina čija obitelj ima vikendicu na Srimi.

Inače, Bebek je ove sezone sudio 19 utakmica u 1.HNL. Podijelio je 78 žutih i samo jedan crveni karton. Zanimljivo, Bebek će dan prije utakmice Šibenik- Istra proslaviti svoj 42. rođendan.

Da su i u taboru Istre vrlo ozbiljno shvatili ove kvalifikacije govori i podatak da su se već u srijedu u rano poslijepodne zaputili prema Šibeniku. Već u 17 sati odradit će i prvi trening na Šubićevcu.

Prema informacijama iz tabora Istre za rovu utakmicu njihov trener Igor Cvitanović ne može računati na ozlijeđene Rimanea i Savia. Upitni su i nekadašnji igrač Šibenika Čuljak, kao i Ivančić.

Pikantan je i podatak da su Istrijani za svoju bazu na šibenskom području izabrali hotel 'Duje' na Srimi koji je u vlasništvu obitelji bivšeg šibensko- kninskog župana Duje Stančića.

Kako nas je izvijesti Jure Zoričić, predsjednik Uprave HNK Šibenik na utakmicu u petak stiže i 80- ak pripadnika Demona, navijačke skupine iz Pule. Također, dolazak na Šubićevac najavili su i ljudi iz španjolskog Alavesa, vlasnika Istre.

I u Šibeniku vlada veliki interes za utakmicu, to više što je ulaz besplatan. Stoga, još jednom iz kluba pozivaju navijače da na vrijeme dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

Ništa od senzacije na Šubićevcu Tomić na svom stadionu izbacio Šibenik iz Kupa: 'Narančasti' su bili u predblagdanskom vremenu darivanja; Prednjačio je Kukec koji je promašio kazneni udarac

Tomić na svom stadionu izbacio Šibenik iz Kupa: 'Narančasti' su bili u predblagdanskom vremenu darivanja; Prednjačio je Kukec koji je promašio kazneni udarac
Ništa od senzacije na Šubićevcu! Nisu se ostvarile želje trenera Šibenika Krunoslava Rendulića kako bi njegova m...
Tomić na svom stadionu izbacio Šibenik iz Kupa: 'Narančasti' su bili u predblagdanskom vremenu darivanja; Prednjačio je Kukec koji je promašio kazneni udarac