I treće gostovanje bez pobjede Šibenik remizirao u Solinu; Varaždin pobijedio na svom terenu i smanjio prednost "narančastih" na tri boda (FOTO)

I treće gostovanje bez pobjede

Nogometaši Šibenika remizirali su (1:1) na gostovanju u Solinu. Iskoristio je to Varaždin koji je na domaćem terenu pobijedio Kustošiju (2:1) i smanjio prednost nad "narančastima" na tri boda.

Poveo je Šibenik u 32. minuti preko Antunovića, koji se tako dvije utakmice za redom upisao u listu strijelaca. Konačni rezultat postavio je stoper domaćih Tomić, pogotkom nakon prekida.

Tako, Šibenik nije uspio pobijediti ni na trećem proljetnom gostovanju. U idućem kolu, u petak 5. travnja, "narančasti" gostuju u Sesvetama.

Inače, sav prihod s utakmice domaćini su namijenili liječenju 2-godišnje Mile Rončević. I HNK Šibenik dao je svoj doprinos: igrači i Uprava kluba kupili su 50 ulaznica (cijena 1 ulaznice je 20 kuna) i na taj način pomogli ovu humanitarnu akciju!

SOLIN – ŠIBENIK 1:1 (0:1)
Solin, igralište pored Jadra
Sudac: Ivan Matić – Osijek
Strijelci: Tomić 47' - 0:1 Antunović (32.), 1:1 Tomić (47.)
SOLIN: Jelić, Tomić, Bauk, Ćurić (od 84. M. Barišić), Ninčević, Pavlinović, Mastelić, Taraš, Šimunac (od 72. Krajina), Jurić (od 46. Luetić), Mrković.
ŠIBENIK: Labrović, Blaić, Vukorepa, Pandža, Bilić, Roca, Barišić, Maleš (od 61. Kukec), Celić (od 62. Bulat), Kendeš, Antunović (od 77. Prince).

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

Ništa od senzacije na Šubićevcu Tomić na svom stadionu izbacio Šibenik iz Kupa: 'Narančasti' su bili u predblagdanskom vremenu darivanja; Prednjačio je Kukec koji je promašio kazneni udarac

Tomić na svom stadionu izbacio Šibenik iz Kupa: 'Narančasti' su bili u predblagdanskom vremenu darivanja; Prednjačio je Kukec koji je promašio kazneni udarac
Ništa od senzacije na Šubićevcu! Nisu se ostvarile želje trenera Šibenika Krunoslava Rendulića kako bi njegova m...
Tomić na svom stadionu izbacio Šibenik iz Kupa: 'Narančasti' su bili u predblagdanskom vremenu darivanja; Prednjačio je Kukec koji je promašio kazneni udarac