Nogomet Skliznuli na 13. mjesto: Zagora u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva dočekuje Primorac iz Biograda i očekuje pobjedu za miran zimski san

Nogomet

Nakon pet uzastopnih remija nogometaši Zagore na gostovanju u Stobreču izgubili su susret i skliznuli na 13. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Ovog vikenda u posljednjem kolu jeseni Zagora na svome igralištu dočekuje trećeplasirani klub ove lige biogradski Primorac, a navijači, Uprava i igrači žele pobjedom zaključiti jesen za ugodan zimski san, jer bi neuspjeh u ovom susretu donio mnogo briga u ove božićne blagdane.

Zagoru muči neefikasnost, jer su u 14 susreta postigli isto toliko zgoditaka, što je malo za klub koji traži mjesto u sredini prvenstvene ljestvice. Najiskusniji igrači u napadu - Željko Malčić tek je tri puta zatresao suparničku mrežu, a njegov suigrač koji se istina muči s ozljedom Željko Sablić - samo dva zgoditka. Zagori je potreban napadač koji će u proljetnom dijelu postići desetak zgoditaka, što bi bilo dostatno da Zagora na proljeće ostvari potreban broj bodova za siguran ostanak u trećeligaškom jatu Dalmacije.

Na rastanku s jesenskim dijelom igrači Zagore očekuju povećan broj gledatelja, koji mogu pomoći da oni ostvare pobjedu za miran zimski san i veselije blagdanske dane.
 

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

DOŠK SLAVI 100. ROĐENDAN I prvi drniški balun stigao je iz Praga: donio ga je mladi student Vjekoslav Milić- Šindilj; Drnišani su govorili nogometašima pionirima kako bi im bilo bolje uzeti motiku u ruke!

I prvi drniški balun stigao je iz Praga: donio ga je mladi student Vjekoslav Milić- Šindilj; Drnišani su govorili nogometašima pionirima kako bi im bilo bolje uzeti motiku u ruke!
Ova 2019. godina je godina velikog slavlja i jubileja drniškog sporta, jer je 1919. u Drnišu osnovan prvi sports...
I prvi drniški balun stigao je iz Praga: donio ga je mladi student Vjekoslav Milić- Šindilj; Drnišani su govorili nogometašima pionirima kako bi im bilo bolje uzeti motiku u ruke!