StoryEditorOCM
NogometNogomet

Na Šubićevac stižu momci s naplatnih kućica; "Narančasti" bez kapetana traže treću uzastopnu pobjedu na svom terenu

13. listopada 2018. - 10:46

Nogometaši Šibenika na svojem sedmom prvenstvenom nastupu prvi su put osjetili gorak okus poraza. Bilo je to prošle nedjelje na gostovanju kod novog drugoligaša BSK-a iz Bijelog Brda (1:2).

No, već u subotu, kad im na Šubićevac stiže Lučko, "narančasti" imaju prigodu vratiti se na pobjedničku stazu. Svladaju li momčad s "naplatnih kućica", Šibenčanima bi to bila treća pobjeda u nizu na svom travnjaku.

– Da, bio bi to lijep niz. Međutim, želio bih se još malo vratiti na utakmicu u Bijelom Brdu. Opet smo imali loš ulazak u utakmicu. Zaista ne znam što je to s tim našim lošijim počecima susreta. Nažalost, nismo uspjeli pobijediti i propustili smo prigodu da zasjednemo na prvo mjesto. Ipak, taj nas poraz nije poremetio. Vrlo brzo smo ga zaboravili i okrenuli se pripremi utakmice s Lučkim. Gledali smo ih i shvatili da igraju čvrst nogomet. Jaki su u duelu, ali mi igramo kod kuće. Šubićevac mora predstavljati respekt svima koji tu dolaze. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i zadržimo mjesto pri vrhu tablice, što i zaslužujemo – kazao je Ivan Antunović, napadač Šibenika.

U subotnjoj utakmici trener Šibenika Borimir Perković neće moći računati na kapetana Martina Vukorepu, koji je u Slavoniji zaradio treći žuti karton.

– Dvojim oko toga tko će zamijeniti Vukorepu i činiti stoperski tandem s Pandžom. Možda to bude Roca, koji je taj posao odlično odradio sa Sesvetama. Druga opcija je mladi Barišić, koji radi odlično na treninzima i zaslužio je prigodu. Istina, imao je Barišić šansu i u Senju, ali to nije bila prava slika budući da je cijela momčad odigrala ispod razine koja se očekuje od Šibenika. Što se sastava tiče, vjerujem da će "unutra" biti i Bulat, koji je cijeli tjedan proveo s reprezentacijom. Priključio nam se u petak i s njim je sve u redu – izvijestio je Perković.

Utakmica Šibenik - Lučko počinje u 15 sati, a svi oni koji ne stignu na Šubićevac mogu je pogledati u izravnom prijenosu na HNTV-u.
Krešimir Gulin

20. travanj 2024 16:14