NOGOMET Županijska liga starta s osam klubova: Počinje 'lov' na Vodičane

NOGOMET

Nakon podužeg moljakanja pojedinih klubova, ovog vikenda startat će i Županijska nogometna liga koja će imati samo osam klubova. Nakon dvogodišnje stanke u natjecanje sa seniorima uključit će se i najstariji nogometni klub naše županije – Dinara iz Knina, a odustala su dva kluba – Mihovil iz Šibenika i SOŠK iz Skradina.

U bubnju prije izvlačenja startnih brojeva bili su: Dinara, Rudar, DOŠK, Janjevo, Zagora II, Šibenik II, Vodice i Mladost, a ždrijebom je odlučeno da će u 1. kolu, 8. listopada igrati: Rudar – DOŠK, Vodice – Janjevo, Mladost – Zagora II, dok će Dinara – Šibenik II igrati 10. listopada, svi u 16 sati.

Tko se najbolje pripremio za ovogodišnju sezonu saznat ćemo nakon prvih utakmica, no zasigurno će i ove sezone momčad Vodica voditi glavnu riječ, ali ne treba zanemariti da će igrači Dinare iz Knina, koji su se dobro odmorili, tražiti da se konačno domognu višeg ranga u kojem su stolovali godinama.

Što se tiče drniškog DOŠK-a vrlo smo skeptični, a posebno nakon zadnje pripremne utakmice u kojoj su s 0:4 izgubili u nadmetanju s pričuvama Zagore iz Unešića na svome igralištu. No, na treneru prof. Ivanu Močiću je imperativ da sadašnju mladu momčad pripremi za sezonu 2019./20. u kojoj ovaj klub slavi 100 godina djelovanja.
 

Naslovnica Nogomet

Najčitanije