ostaje izbornik? Dalić i Šuker složili se oko svih važnih tema: Radujem se novim izazovima

ostaje izbornik?

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i izbornik hrvatske A reprezentacije Zlatko Dalić sastali su se u Novom Vinodolskom i razgovarali o dosadašnjoj i budućoj suradnji, objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Predsjednik Šuker i izbornik Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je započela prošloga listopada. Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema.

"Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede", izjavio je predsjednik Saveza Davor Šuker.

"Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima", dodao je izbornik Dalić.

Zaključci razgovora između predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije bit će na rasporedu naredne sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.

Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije - prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske, a u tom tjednu bit će održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.

Naslovnica Nogomet

Najčitanije

ŽELIMO U PRVU LIGU Sve što trebate znati o "narančastima": Borimir Perković, trener Šibenika, o okončanoj polusezoni, igračima, odnosu s upravom kluba, proljetnom nastavku i ambicijama...

Sve što trebate znati o "narančastima": Borimir Perković, trener Šibenika, o okončanoj polusezoni, igračima, odnosu s upravom kluba, proljetnom nastavku i ambicijama...
Nogometaši Šibenika otišli su na (pre)dugi zimski odmor. Naime, prvo kolo proljetnog dijela 2. HNL bit će odigra...
Sve što trebate znati o "narančastima": Borimir Perković, trener Šibenika, o okončanoj polusezoni, igračima, odnosu s upravom kluba, proljetnom nastavku i ambicijama...