StoryEditorOCM
NogometMalo nas je, al' nas ima

Bivši kapetan poslao poruku suigračima: Uz vas smo svim svojim srcem i dušom, svi kao jedan

Piše R.R.
15. srpnja 2018. - 14:07

Ivan Rakitić je kazao na posljednjoj presici da na travnjak Lužnjikija neće istrčati 11 igrača, ili 14-15, nego svih 4,5 milijuna Hrvata. Toliku moć osjećaju igrači, svi kao jedan su, spremni dati sve od sebe u finalnbom dvoboju.

Generacije "vatrenih", od one iz 1998. pa do nedavno reprezentativaca su već stigli pod zidine Kremlja spremniti pružiti igračima na travnjaku. Brojne poruke podrške stižu iz cijelog svijeta. Među njima je i bivpši kapetan i rekorder po broju nastupa Darijo Srna koji je stigao u Moskvu:

- Sretan sam što sam bio i ostao dio ove obitelji i ponosan što će vaša imena zauvijek ostati ispisana zlatnim slovima na ponos svome narodu i svojoj Domovini! Hvala vam za ove nezaboravne dane, pamtit ćemo ih dok smo živi, proslavili ste Hrvatsku kao nitko nikad prije i učinili ste sve nas najsretnijim ljudima na svijetu! Sretno danas! I hvala na svemu u ime svih Vatrenih! Uz vas smo svim svojim srcem i dušom, ponovo svi kao jedan. Nastavite slijediti hrabro svoj put i naše zajedničke snove! Vjerujte da ste u našim srcima odavno najveći i jedini pobjednici! Najbolji od najboljih! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni - napisao je Darijo Srna.

19. travanj 2024 18:10