StoryEditorOCM
Nogometveliki korak naprijed

Dobre igre nisu prošle nezapaženo: Duje Ćaleta- Car mogao bi prijeći u najjaču ligu svijeta!

4. srpnja 2018. - 13:59

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji branič Salzburga i hrvatske nogometne reprezentacije Duje Ćaleta-Car mogao bi realizirati transfer karijere, pišu Sportske novosti.

Prema napisima španjolskih medija za njegove usluge ozbiljno je zagrizla Sevilla. U prilog mogućem transferu hrvatskog stopera svakako ide činjenica da je Sevillin stoper Clement Lenglet navodno već prihvatio ponudu Barcelone i da seli na Camp Nou.

"Usprkos dobi od tek 21 godine Ćaleta-Car ima puno iskustva na seniorskoj razini. Jako dobro čita igru, visok je 193 cm i fizički je vrlo jak. Ćaleta-Car će potpisati za Sevillu nakon SP-a. Ima ugovor sa Salzburgom do 2021. godine i neće biti jeftin, ali očekuje se da se transfer realizira uz odštetu od 13 milijuna eura", piše španjolski Sport.
 
Navodno je mladog stopera svom bivšem klubu preporučio i predsjednik HNS-a Davor Šuker, a čini se da je transfer nadomak realizacije.

U slučaju transfera, brkove će omastiti i HNK ŠIbenik, budući da će dobiti odštetu, odnosno naknadu za razvoj Duje Ćalete- Cara dok je igrao na Šubićevcu.

16. travanj 2024 15:25