StoryEditorOCM
NogometPublika guštala

"Narančasti" ostali praznih ruku u varaždinskom vatrometu; drugoligaški derbi ponudio pregršt uzbuđenja

7. travnja 2018. - 20:56

Nogometaši Šibenika nisu uspjeli u naumu da se neporaženi vrate kući s gostovanja u Varaždinu. Gledateljima je to bila utakmica za prste polizati. Ponudila je gotovo sve ono što nogomet čini najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Pregršt prigoda s obje strane, sedam golova, dva autogola, dva kaznena udarca, pa i poneku spornu situaciju. Naime, kod prvog gola domaćina lopta se nakon udarca Dejana Glavice od grede odbila negdje oko gol linije, no suci su odlučili da je cijelim obujmom prešla crtu Šibenikovih vratiju.

Tu je počeo "vatromet" u kojem su se Varaždinci bolje snašli i uzeli tri vrlo važna boda u borbi za 1.HNL. "Narančastima" ostaje tek slaba utjeha kako su odigrali mušku utakmicu i da nisu bili ni u kom pogledu podređen suparnik.

U idućem kolu, Šibenik na Šubićevcu dočekuje Solin. Ta utakmica bit će odigrana u petak, 13. travnja s početkom u 16,30 sati. Razlog tom nesvakidašnjem terminu leži u činjenici što u subotu u 17 sati na Baldekinu prvenstvenu utakmicu igraju košarkaši Šibenika i Zadra. Kako se utakmice dvaju šibenskih klubova ne bi preklapale uprava drugoligaša sa Šubićevca tražila je promjenu termina i uspjela ga isposlovati.

Varaždin- Šibenik 4:3 (2:1)
VARAŽDIN- Stadion NK Varaždin. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Strijelci: 1:0 Glavica (8.), 2:0 Jertec (30.), 2:1 Jertec (35./ag), 3:1 Vukorepa (64./ag), 3:2 Kukec (67./11m), 4:2 Drožđek (85.), 4:3 Kukec (88.), Najbolji igrač: Domagoj Drožđek (Varaždin).
Varaždin: Nevistić, Bamidele, Čelić, Senić, Šimek, Jertec, Golubar, Jevtovski (od 46. Mezga), Drožđek, Klepač (od 76. Sačer), Glavica (od 90. Hranilović).
Šibenik: Žitnjak, Pecolaj (od 69. Okechukwu), Vukorepa, Šare, Musa (od 46. Španja), Roca, Bulat, Kukec, Alispahić, Maleš (od 89. Brekalo), Prince.

 

25. travanj 2024 12:44