StoryEditorOCM
NogometPeti poraz

Pukla im petarda u Međugorju: Bosna iz Visokog previsoka prepreka za Šibenik

Piše Šibenski.hr
19. veljače 2018. - 18:25

Nogometaši Šibenika prešli su državnu granicu, ali nisu promijenili loše navike koje imaju u tekućem pripremnom razdoblju za nastavak 2.HNL. "Narančasti" su danas u Međugorju odigrali prijateljsku utakmicu s Bosnom iz Visokog, prvoligaša Federacije BiH, u kojoj su teško poraženi (2:5). Da stvar bude gora, peti je to poraz u šest pripremnih utakmica koliko je ove zime odigrala momčad trenera Borimira Perkovića.

Kormilar "narančastih" odlučio se za sastav, koji je po njegovom mišljenju, trenutačno drugi ešalon. Tako su kontra Bosne zaigrali: P. Stanić, Ljubičić, Markota, I. Stanić, Imširović, Galešić, Španja, Maleš, Banić, Morić i Brekalo. U igru je ušao još samo Ganac Prince. Očito, Perković će sutra dati šansu nominalno najjačoj postavi u susretu s GOŠK-om iz Gabele, inače BiH premijerligašu.

Dok su se Šibenčani snalazili, Bosna je već vodila 2:0. Bilo je to u 10. minuti. Tim rezultatom završeno je i prvo poluvrijeme. Na početku drugog dijela Bosna je povećala vodstvo. Smanjio je Stipan Banić, no ubrzo se opet trese Stanićeva mreža. Prince je ponovno ublažio zaostatak, ali je konačnih 5:2 za Bosnu postavljeno u 90. minuti.

26. travanj 2024 23:24