StoryEditorOCM
NogometCrna serija

Nogometaši Šibenika nižu poraze u pripremnim utakmicama: Pali i od trećeligaša u Biogradu

15. veljače 2018. - 19:25

Nastavljena je crna serija nogometaša Šibenika u pripremnom razdoblju. Naime, momčad trenera Borimira Perkovića poražena je i u Biogradu od tamošnjeg trećeligaša Primorca s 2:1.

Domaćini su poveli u prvom poluvremenu, a u drugom povećali vodstvo. Poraz "narančastih" ublažio je Marko Brekalo.

Tako su "narančasti" u pet do sada odigranih pripremnih utakmica proljetni dio prvenstva upisali i četvrti poraz. Gubili su redom od Zadra, Solina, Kaposvara, a sada i od Primorca. Uspjeli su svladati samo Zagoru iz Unešića 3:0 na umjetnoj travi Šubićevca.

U glavama navijača Šibenika već se polako pali zvono za uzbunu. Oni se pitaju kako će se Šibenik upustiti u borbu za 1.HNL s Varaždinom, Goricom ili Dugopoljem, kada ne može na kraj izaći s hrvatskim i mađarskim trećeligašima?!

Međutim, odgovorni sa Šubićevca i dalje odišu Jobovskim strpljenjem i emitiraju optmistične poruke kako će Šibenik biti pravi kada to najviše bude trebalo - u prvenstvenim utakmicama. Ne preostaje nam ništa drugo nego da dijelimo njihovo strpjenje i optimizam i vjerujemo u njihove stručne procjene.

Idući tjedan Šibenčani idu na dvodnevnu prekograničnu turneju u Međugorje, gdje će odigrati još dvije prijateljske utakmice. Najprije u ponedjeljak s Bosnom iz Visokog, a potom u utorak s GOŠK-om iz Gabele.

Šibenik je u Biogradu nastupio u sastavu: Žitnjak, Pecolaj, Vukorepa, Šare, Musa, Roca, Bulat, Španja, Alispahić, Okechukwu i Celić. Još su igrali: Maleš, Banić, Brekalo, Prince, I. Stanić i Galešić.

19. travanj 2024 21:55